Skip to content

O projektu "Društveni centar Tribunj"

Društveni centar Tribunj omogućava rad i djelovanje lokalnih udruga na području Općine Tribunj.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa ”Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020” u postotku od 85%, i državni proračun Republike Hrvatske u postotku od 15%, sveukupno u iznosu od 1.928.640,00HRK, tako da je trošak Kluba DDK Jurjevgrad, partnera Općine Tribunj i Udruge mladih ”Mladi u EU” ravno 0,00HRK.

Kroz aktivnosti projekta uredio se prostor i organizirao se rad Društvenog centra Tribunj, koji se nalazi na drugom katu zgrade Općine Tribunj, te će se osim uređenja prostora nabaviti oprema koja je neophodna za organiziranje rada Centra, a sve u cilju unapređenja kvalitete življenja u lokalnoj zajednici, povećanju raspona usluga i kapaciteta organzacija civilnog društva.

Također kroz djelovanje Društvenog centra Tribunj žiteljima Općine će biti dostupan novi spektar različitih aktivnosti koje će ih potaknuti na veći angažman u lokalnoj zajednici što će ujedno i proširiti ponudu na području Općine.

Kako za vrijeme trajanja projekta tako i po njegovom isteku Društveni centar Tribunj će biti dostupan za korištenje ne samo Klubu DDK Jurjevgrad Tribunj, nego i ostalim lokalnim organizacijama civilnog društva (udrugama) sa prostora Općine Tribunj, ali i udrugama s područja Šibensko-kninske županije.

Nositelj projekta Klub DDK ,,Jurjevgrad” Tribunj u partnerstvu s Općinom Tribunj i Udrugom mladih”Mladi u Europskoj uniji” prijavio je projekt u okviru Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava.

Tijekom 24 mjeseca kroz model javno – civilnog partnerstva povećat će se raspon usluga i kapaciteta OCD -a, građanima će biti dostupan novi spektar različitih aktivnosti koji će ih potaknuti na veći angažman u lokalnoj zajednici te će se adaptirati prostor Društvenog centra. Centar će biti dostupan za korištenje ne samo Klubu DDK ‘Jurjevgrad’ Tribunj nego i ostalim OCD – ima sa prostora Općine Tribunj, a i udrugama s područja Šibensko – kninske županije.

Korisnik:

Klub dragovoljnih darivatelja krvi <<Jurjevgrad>>, Tribunj

Partneri:

Općina Tribunj i Udruga Mladih <<Mladi u EU>>

Trajanje Projekta:

1.lipnja 2020. - 31.svibnja 2022.